WINTER IS COMING

WINTER IS COMING

Ja, den kommer lige overraskende hvert eneste år. Fra den ene dag til den anden skydes kulden ind over landet, og man har altid jakken på der fokuserer mere på fashion end funktionalitet. I kender sikkert følelsen.

I år står jeg med et meget tungt sind hver eneste gang jeg skal ud af døren, fordi jeg ikke synes jeg har en jakke der kombinerer disse to ting…. For mig er det grund nok til at skulle investere i en ny. Man skal jo ikke fryse. 
I hvert fald har jeg kigget boohoo igennem. Which one?
Alea Brushed Wool Check Blanket Coat alternative image Imani Quilted Padded High Neck Coat
Libby Shawl Faux Fur Collar Fitted CoatCharlotte Leopard Faux Fur Coat

Man kan komme til jakkerne ved at klikke på billederne.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

WINTER IS COMING