TODAY I WANNA WEAR

IT´S AN EBAY THING

Jeg er for tiden fuldstændig besat af eBay. Why? Fordi der findes alt og alt findes billigt! Derfor har jeg klikket disse items hjem og jeg kan ikke vente med at modtage disse goodies. Det er altid relativt spændende at modtage fra eBay, da de fleste ting jo er made in china. Jeg synes (næsten) aldrig jeg har været uheldig. Så længe man er opmærksom med størrelserne på tøjet, kan man finde utroligt fede ting.
Jeg har købt mange flere ting, som jeg løbende vil dele med jer. Her har I i hvert fald mine seneste køb på eBay. More to come.
Vogue-Gold-Metal-Belt-Women-Band-Mirror-Chain-Belt-Waistband-Wide-Plate-Waist-8Scenery-Print-Chiffon-3-4-Sleeve-Womens-Shirt-Blouse-Tops-Ladies-Fashion-N4U89PCS-Set-Cute-Urban-Gold-stack-Plain-Above-Knuckle-Ring-Band-Midi-Rings-2-StyleNew-Womens-Sexy-Mesh-Sheer-Splicing-Long-Sleeve-Slim-Knitwear-Shirts-Tops-BlouseNew-Women-Pointed-Collar-Long-Sleeve-Stripe-Chiffon-Work-Office-Blouse-Shirt-Top

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

TODAY I WANNA WEAR