A LITTLE TURTLENECK INSPIRATION FROM EBAY

GET IT ON EBAY

Her har i en lille collage med treats til jer selv, eller måske til en I holder af. Alt på collagen fåes for under 80,- hvorfor man ikke skal betale told og moms af sagerne. Hvis du er i tvivl om toldreglerne kan du læse mere her SÅDAN HANDLER DU PÅ EBAY, hvor jeg har lavet et indlæg omkring det at handle på eBay. Lige nu tørster jeg mest efter puderne. De er for cute. Næste på listen ville være solbrillerne. Man kan aldrig få for mange solbriller og de fuldender et godt outfit.

God shoppelyst.

ebay

1. her / 2. her / 3. her / 4. her / 5. her / 6. her

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

A LITTLE TURTLENECK INSPIRATION FROM EBAY