COOL AFFORDABLE RED DRESSES FOR CHRISTMAS

SÅDAN HANDLER DU PÅ EBAY

Jeg er som tidligere nævnt helt besat af eBay. Man kan stort set finde alt og til billige penge. Hvis man er vild med mode og accessories og ting til hjemmet så er der mange penge at spare på eBay. et findes også en masse andre kategorier på eBay hvor der kan være penge at spare, men jeg handler hovedsageligt efter mode, accessories og sager til hjemmet.
Kommende er selfølgelig kun baseret på mine observationer og erfaringer.

Vær opmærksom på…

… at tøjstørrelser ofte er mindre end herhjemme. Det gælder især hvis man bestiller fra Kina og andre lande i Asien.

… at leveringstiden er ikke så kort som når du handler på online webshops. Tingene kommer ofte fra Kina, hvorfor levringstiden er længere, da varerne kommer langt væk fra.

… feedback. Hold øje med hvor god god en rating en virksomhed eller en privatperson har fået. Sælgeren skal helst være så tæt som muligt på 100 % positiv feedback. Den kan ses ved “seller” når du har fundet en vare og er en indikation for, hvor god en sælgeren er. Det kan blandt andet være hurtig shipping eller god kvalitet som giver en høj score. Køb aldrig ved en sælger med lav positiv feedback. Det kan betyde at varene er dårlige eller at man måske slet ikke modtager.

… du kan med fordel handle over paypal. Handler du over paypal, kan du få dine penge tilbage hvis du ikke modtager dine varer. Har du ikke en paypal, kan den oprettes her.

… told og moms. Handler du for over 79,- vil du blive opkrævet et gebyr der hedder 160,- + 25 % af købsprisen. Et eksempel ville være; du handler for 100,- får et gebyr af post danmark på 160,- + 25,- (25 % af 100,-), hvilket betyder at du kommer af med 285,- totalt.
Det skal dog også siges at den kan lade sig gøre at slippe for tolden, hvis man er heldig.
Du kan læse mere på www.toldpriser.dk og beregne hvad du kan kommer til at betale her. Handler du derimod for under 80,- skal du ikke betale told og moms.

Jeg håber det kan hjælpe jer lidt på vej, hvis I ønsker at handle på eBay.

Happy shopping ladies and lads!

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

COOL AFFORDABLE RED DRESSES FOR CHRISTMAS